PH Park Premium

2020
CALUM
Adobe XD, WordPress, After Effects
PH Park Premium är ett bostadsprojekt av CALUM. Området tar sin inspiration till både interiör och exteriör från PH Lampan, designad av Louis Poulsen, som även bodde i närheten.

Efter arbetet med Blomster Rækkerne så ville CALUM fortsätta arbetet med fler stora bostadsprojekt. Även här så ville CALUM ha en total branding lösning, hemsida, digital marknadsföring och print material. För att allt det skulle så var det viktigt att skapa skarpa branding guidelines, både för oss internt men även för CALUM att använda.

PH Park Premium
PH Park Premium
PH Park Premium

När väl branding guidelines vara satta med allt från logotyp, ikon, mönster till färger så kunde teamet gå in och skapa de delar de fick ansvar över. I det ingick utomhus annonsering med meterstora billboards, digital annonsering (Faceook, Google Display etc.) till broschyrer. En del av teamet satt även med att skapa en lägenhetsväljare med tillhörande planritningar. Så det fanns flera rörliga delar att organisera för att få allting online i tid med deras tidsplan.

Med alla delar klara så kunde vi tillsammans med CALUM få igång allting i god tid. Med allt från rörligt material, hemsida till deras tryckta material. Allting med en touch av lyx, design och natur.