2021
Alejan IT
Adobe XD, WordPress, Illustrator
Alejan IT är ett företag i Malmö med fokus på IT outsourcing åt företag. Det gör allt från SAP lösningar till generell datakunskap.

En del av projektet var att skapa en logotyp och en profil för företag som de kan använda nu när de etablerar sig på den svenska marknaden efter att ha haft framgång på den danska marknaden. Logotypen presenterades sedan för kunden i 4 olika format (svart, vit, färg och som ikon) samt i mockup format för hur den hade sett ut i verkligen på olika trycksaker.

Logotypen gick igenom flera stadier av sketch, feedback från interna resurser och tester i Illustrator och utskrifter. Allt för att säkerhetställa allt från färger till form i alla storlekar.

Alejan IT
Alejan IT
Alejan IT

Processen för UI/UX av hemsidan är baserad kring flertalet tidigare projekt. Allting roterar kring att ha en enkel, stilren och samtidigt spegla både det tekinska män även det faktum att det är människor det handlar om.

En av utmaningarna var att fånga in en helhet med varje sektion och ge den flexibiltet. Vare sig det handlade om animation, knappar eller form så skulle det enkelt vara överfört på flera olika typer av undersidor genom skapade presets.

Allting är uppsatt i WordPress med olika kopllingar genom Advanced Custom Fields. Allt för att göra uppdaterings processen enkel för kunden när det kommer till nyheter och även internt hos oss för att lätt ha sidan uppdaterad och flexibel för framtiden.